خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: براي تيم پرسپوليس در ليگ قهرمانان آرزوي موفقيت مي كنم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي مصاحبه اي با پايگاه خبري باشگاه استقلال انجام داده كه متن آن را در زير مي خوانيد:
*شرايط سفر چگونه بود؟
در مجموع مناسب بود. جا دارد از مديريت باشگاه تشكر كنم كه امكان پرواز چارتر اختصاصي را فراهم كردند. من فكر مي كنم استقلال سال ها بود كه اينقدر در آرامش به يك سفر خارجي نيامده بود.
البته بچه ها يك مقدار در فرودگاه مهرآباد خسته شدند. چون ما بعد از تمرين ديروز به فرودگاه رفتيم و تا ساعت 9:30 شب كه پرواز انجام شد بچه ها منتظر بودند اما در مجموع پرواز خوبي بود و سالم و سلامت به جده رسيديم.
*گويا صدور ويزا در فرودگاه جده نزديك به 2 ساعت طول كشيد؟
بله، حدود 2 ساعت معطل شديم اما قابل پيش بيني بود و از قبل به ما گفته بودند كه در فرودگاه جده ويزاها به صورت نهايي تحويل اعضاي تيم مي شود.
*در خبرها آمده بود كه بازيكنان استقلال از اسكان تيم در هتل هيلتون خيلي راضي هستند؟
انصافاً هتل فوق العاده زيبا و مجهزي است. واقعاً هر چقدر از اين هتل تعريف كنم كم گفتم. من فكر مي كنم اين يكي از بهترين هتل هاي هيلتون در دنياست. امروز پيش از ناهار هم از تجهيزات مختلف هتل ديدن كرديم و بايد به اين موضوع اشاره كنم كه تا اينجاي كار ميزباني باشگاه الاتحاد از ما خيلي خوب و ايده آل بوده است.
*وضعيت تمرينات به چه نحوي خواهد بود؟
ما امشب در ورزشگاه فيصل بن فهد تمرين مي كنيم و فردا شب هم در ورزشگاه اصلي حدود يك ساعت تمرين مي كنيم. البته تمرينات اصلي را در تهران انجام داديم و در اينجا فقط تمرينات هماهنگي با محيط را انجام مي دهيم.
*برخورد مردم شهر جده با شما چگونه است؟
از همان اول كه وارد فرودگاه شديم كري خواني را آغاز كردند. از واكنش مردم جده نسبت به تيم استقلال كه بسيار هم محترمانه است مي توان فهميد كه اين مسابقه براي مردم عربستان و شهر جده خيلي مهم است. در نقاط مختلف شهر تبليغ اين مسابقه را انجام دادند و دوستان ما در سفارت ايران پيش بيني مي كنند كه ظرفيت ورزشگاه در شب مسابقه تكميل خواهد شد. به طور كلي مردم عربستان فوتبال را دوست دارند و در گذشته هم اين موضوع را نشان دادند.
*احساس شما با توجه به حضور درشهر جده نسبت به بازي چهارشنبه شب چگونه است؟
اتفاقاً من وارد جده كه شدم بيشتر به اين مسابقه اميدوارم. البته مسابقه خيلي سختي است. الاتحاد طرفداران بي شماري دارد اما مطمئن باشيد استقلال حرف هاي زيادي در اين مسابقه براي گفتن دارد.
*آخرين خاطره شما در جام باشگاه هاي آسيا چه بود؟
مربوط به دوره اي مي شود كه سرمربي استقلال رولند كخ بود. من هم به عنوان مربي به امارات آمده بودم. يادم هست هم آقاي وينگادا حضور داشتند و هم ميلان ماچالا كه يكي از بهترين مربياني بود كه در چند سال اخير در منطقه خاورميانه حضور داشته است.
*درباره تركيب مسابقه و بازيكنان هم صحبت مي كنيد؟
اجازه بدهيد به زمان مسابقه كه نزديك تر شديم درباره اين مسائل صحبت كنيم.
*حرف آخر؟
من فقط دلم مي خواهد به غلامرضا محمدي يك خسته نباشيد بگويم و تأكيد كنم كه با مقام نايب قهرماني و شكست خوردن در فينال جام جهاني هيچ چيز از ارزش كار اين سرمربي ارزنده تيم ملي كشتي آزاد كم نمي كند. به ياد داشته باشيم كه ما در المپيك و در رقابت هاي جهاني گذشته اصلاً در شان كشتي ايران ظاهر نشديم اما اين بار با هدايت يك مربي شجاع و با دانش موفق بوديم.
اميدوارم غلامرضا به مانند گذشته به تلاش خودش ادامه دهد. زندگي ورزشي يعني همين. براي تيم هاي صبا، سپاهان و به خصوص پرسپوليس هم آرزوي موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا را دارم.

Bookmarks